Houd zelf de regie over uw online aanwezigheid

Vroeger zocht men bedrijven op in de Gouden Gids. Tegenwoordig zoekt 87% van de klanten bedrijven online op. Bedrijven zijn vaak op meer dan 50 platformen te vinden, zoals Google, Facebook, Waze en Yelp. Daarom is het belangrijk altijd up-to-date te blijven.

Maar hoe kunnen bedrijven er nu voor zorgen dat ze zowel gemakkelijk gevonden worden online als dat op al deze platform dezelfde en juiste informatie te vinden is? Local Listing maakt dit met één klik mogelijk.

Betere vindbaarheid

Bedrijven kunnen hun vermelding automatisch overal bijwerken, van Google Maps tot zoekmachines en social media.

Hogere waardering

Consequente zichtbaarheid online betekent betere zoekresultaten, ook in Google Maps.

Tevreden gasten

Nieuwe openingstijden? Zorg dat gasten niet voor een dichte deur komen te staan!

Hoe werkt het?

Stap 1: word gevonden

Werk uw vermelding in één keer bij en Local Listing zorgt voor de rest: Google Maps, Facebook, zoekmachines, recensieplatforms, noem maar op. Openingstijden of adresgegevens, Local Listing zorgt ervoor dat op alle platforms de juiste gegevens komen te staan. Zo staan klanten nooit voor een dichte deur.

Met Local Listing kunnen bedrijven ook alle platforms, waar zij zichtbaar op zijn, inzien in een overzichtelijk dashboard. Ook kunnen bedrijven instellen hoe en wanneer Google hen laat zien als er naar het bedrijf gezocht wordt.

Stap 2: word gekozen

Screen reviews vooraf en nodig de meest tevreden klanten uit om hun ervaringen te delen op hun favoriete platform. Het is voor bedrijven belangrijk om een hogere online rating te hebben, omdat 80% van de klanten online reviews lezen voordat zij een keuze maken ergens heen te gaan. Daarnaast zorgt een hogere rating van één ster op reviewsites voor 10% meer omzet.

Stap 3: kom in contact

Laat klanten inloggen op de Wi-Fi met hun e-mailadres of via social media en leg zo gemakkelijk een mailinglist aan voor gerichte marketingdoeleinden.

Meer informatie over Local Listing?

Indien u meer informatie over Local Listing wilt hebben, kunt u contact met ons opnemen. Onze salesafdeling voorziet u graag van meer informatie.