RMS Alerts: Automatiseer het onderhoud van uw netwerk

Misschien wel het meest gehoorde argument om niet te investeren in ontwikkeling is dat het een (te) grote tijdsinvestering vraagt. “Onze IT-teams hebben hun handen vol met onderhoud. Laat staan om nieuwe dingen op te pakken.” U herkent het vast wel. Automatisatie wil iedereen, maar het is vaak of te duur of lastig in te zetten. Een grote kans op de markt! Gelukkig zien productontwikkelaars dit ook;

Heeft u al eens gehoord van Teltonika Networks? Al meer dan 24 jaar ontwikkelt dit Litouwse merk LTE-apparatuur voor de meest diverse situaties. Of het nu gaat om een fabriekshal waar alle apparaten naadloos met elkaar verbonden zijn, remote management van mijnbouwapparatuur of zelfs reclameborden die het aantal kijkers meten; Teltonika biedt oplossingen voor al deze behoeften.

Beheer en automatiseer

Het netwerkbeheerplatform van Teltonika is Teltonika RMS. RMS of Remote Management System bestaat uit verschillende services. Management, Connect, VPN, … En sinds kort Alerts. In een notendop stelt deze tool gebruikers in staat om taken te automatiseren. Van het sturen van pushberichten wanneer iets fout gaat tot het switchen van wired naar mobile in het geval van netwerkproblemen. Allemaal geheel automatisch.

U kunt targetten op:

  • Hoog dataverbruik
  • De temperatuur van het apparaat
  • Mobiele signaal
  • De locatie van het apparaat (op basis van een gedefinieerde GPS geofenced zone)
  • En nog veel meer!

Gebeurt één van deze acties dan kunt u instellen dat er een automatische actie plaats vindt. In onderstaande netwerk wordt er bijvoorbeeld geswitcht van Wi-Fi naar 4G LTE wanneer een verbinding wegvalt en een bericht gestuurd naar de beheerder. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Nu beschikbaar

RMS Alerts is nu beschikbaar voor alle RMS Management gebruikers. Klik simpelweg op ‘add button’ in RMS en ga aan de slag!

Om het nóg eenvoudiger te maken hebben we bij Alcadis bundelaanbiedingen geïntroduceerd. Best selling Teltonika producten zijn nu beschikbaar inclusief Teltonika RMS. Voor een klein, extra bedrag ontvangt u een beheerplatform en automatisatietool boven op uw switch of router. Mooier kunt u het niet hebben!

Bekijk onze webshop of kies uw product hieronder →

RMS bundels