RWG: RUCKUS introduceert een 6-in-1 WAN Gateway

“[The solution] for enhanced network connectivity.” Dat is hoe Commscope RUCKUS hun gloednieuwe gateway, RWG, introduceerde op de Mobility Field Day 9. De RWG of RUCKUS WAN Gateway combineert verschillende, krachtige netwerkservices in één geïntegreerd platform om complete connectiviteit, robuuste beveiliging en efficiënt beheer te leveren. Ontdek nu deze gateway;

Wat is RWG?

RWG is een WAN Gateway. Het model integreert verschillende services in één device. Gebruikers van de RWG hoeven geen dedicated router of radius server, captive portals, firewalls of zelfs SD-WAN aan te schaffen, want al deze services komen samen in de RWG. De RWG kan ingezet worden als router en als DHCP en DNS server. Ook kan de RWG DPSK’s uitgeven en u kunt zelfs uw SmartZone en ICX-switches beheren vanuit de portal.

Traffic optimalisatie

RWG maakt gebruik van geavanceerde algoritmen om netwerkverkeer intelligent te verdelen, waardoor congestie en knelpunten worden voorkomen.

Load Balancing

De gateway biedt de mogelijk om binnenkomend verkeer gelijkmatig over meerdere servers te verdelen om downtime te minimaliseren.

Top-of-the-line security

De gateway heeft tooling om de netwerken van gebruikers te beschermen tegen kwaadaardige bedreigingen, ongeoorloofde toegang en datalekken.

Bandbreedtebeheer

RWG geeft beheerders gedetailleerde controle over de toewijzing van bandbreedte. Kritieke applicaties kunnen bijvoorbeeld voorrang gegeven worden in signaal.

Remote connectivity

Creëer VPN-verbindingen met deze gateway om externe medewerkers op een veilige manier toegang te geven tot belangrijke bestanden.

Gestroomlijnd management

RWG biedt beheerders een allesomvattend overzicht van de gezondheid, prestaties en beveiliging van hun netwerk.

De features voor online veiligheid zijn in het bijzonder interessant. De populariteit van thuiswerken en het toenemende aantal devices op een netwerk, maken het essentieel om een goede beveiligingsaanpak te hebben. De RUCKUS WAN Gateway is een oplossing die netwerkbeheerders voorziet van de nodige tools om een veilige architectuur voor een Zero Trust Network (ZTNA) te implementeren.

Dé oplossing voor BYOD

De RWG is ideaal voor BYOD-ondernemingen. Zo kunnen IT-beheerders met het product een apart gastnetwerk creëren dat geïsoleerd is van het bedrijfsnetwerk, zijn er geavanceerde verificatie- en toegangscontrolemogelijkheden en biedt RWG een aanpasbare welkomstpagina waarop ondernemingen hun merk kunnen presenteren. RWG is een uitstekende keuze voor iedereen die een naadloze en veilige gastnetwerkervaring wil bieden.

Waar kan ik de RWG bestellen?

Goede vraag! U bent gelukkig op de juiste plek. Alcadis is namelijk dé grootste RUCKUS-distributeur van de Benelux. Het is nú mogelijk om de RWG te preorderen. Mail simpelweg naar sales@alcadis.nl of bel naar 030 – 65 85 125. Het product wordt ook ieder moment toegevoegd aan onze webshop. Houd onze kanalen in de gaten voor de laatste informatie hierover.

Alcadis organiseert donderdag 28 september hét grootste RUCKUS-event van de Benelux bij ons op kantoor in Houten. RWG staat ook op deze dag op de agenda. Verschillende vertegenwoordigers van RUCKUS worden daarnaast ingevlogen om al uw vragen live te beantwoorden. Deelname is geheel gratis.