Chanalyzer 6 en WiPry Clarity innovaties van MetaGeek

MetaGeek’s revolutionaire ontwikkelingen: van Tonic naar Chanalyzer 6

Chanalyzer 6 en WiPry Clarity innovaties van MetaGeek

MetaGeek benut de vakantieperiode om haar volledige portfolio te vernieuwen. Innovatie en verandering zijn duidelijk zichtbaar. In dit artikel worden alle productverbeteringen, naamswijzigingen en klantvoordelen onthuld.

Van Tonic naar Chanalyzer 6: Een sprong vooruit!

Vooruitgang drijft MetaGeek. Toen ze Tonic introduceerden, introduceerden ze een reeks nieuwe functies en mogelijkheden die Chanalyzer 5 overtroffen. Met deze ontwikkelingen in gedachten besloot MetaGeek om Tonic te hernoemen naar Chanalyzer 6. Chanalyzer 5 maakte al indruk met functies zoals real-time signaalsterkte en dual-band spectrum analyse ondersteund door Wi-Spy DBx. Chanalyzer 6 zet de lat nog hoger. Dankzij de integratie van WiPry Clarity biedt het functies zoals Wi-Fi-client detectie, multi-channel Wi-Fi opname en tri-band spectrum analyse.

Lees meer en bestel nu Chanalyzer 6 →

WiPry Clarity: De toekomst van spectrum analyse

Maak kennis met WiPry Clarity van MetaGeek. Deze vervangt de Wi-Spy DBx. Deze spectrum analyser ondersteunt nu alleen nog dual-band spectrumanalyse, maar de verwachting is dat het in de toekomst ook tri-band analyse zal ondersteunen samen met Chanalyzer 6. Chanalyzer 5 blijft voorlopig bestaan. Het werkt nog steeds met de (oudere) Wi-Spy DBx hardware. Máár wilt u de WiPry Clarity gebruiken? Dan wordt de Chanalyzer 6 geadviseerd.

LET OP! Jaarlijkse (annual) subscripties van Tonic en Chanalyzer 5 gaan automatisch op in Chanalyzer 6. Doorlopende (perpetual) licenties van Chanalyzer 5 moeten handmatig geüpdatet worden. Kom in contact met Alcadis om deze update te regelen via sales@alcadis.nl of 030 – 65 85 125. 

Lees meer en bestel nu WiPry Clarity →

Nu beschikbaar als bundelaanbieding

Om het gebruik van de nieuwe producten zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we verschillende bundelaanbiedingen gecreëerd op onze webshop. Bijvoorbeeld samen met VisiWave. Klik op onderstaande linken om direct naar de producten te gaan.

VisiWave Site Survey v7OnSite & Predictive Survey Kit

Inclusief MetaGeek Chanalyzer 6, WiPry Clarity, VisiWave v7 pro, TP-Link Archer T9UH & meerdere meetinstrumenten

OnSite Survey Kit

Inclusief MetaGeek Chanalyzer 6, WiPry Clarity, VisiWave v7, TP-Link Archer T9UH & meerdere meetinstrumenten

VisiWave Site Survey bundel

Inclusief VisiWave v7 & WiPry Clarity

MetaGeek Chanalyzer 6 bundel

Inclusief Chanalyzer 6 & WiPry Clarity

MetaGeek Chanalyzer 6
Wi-Pry Clarity