Hardware.Info geeft video review over EnGenius ECB1750

Succesmodellen van EnGenius

De EnGenius ECB1750 biedt een goede Wi-Fi dekking voor in zakelijke omgevingen of zelfs voor thuisgebruik. Om de kwaliteiten van de ECB1750 in kaart te brengen heeft Hardware.Info een video review over dit access point gemaakt.

De ECB1750 is een 802.11ac dual-band indoor access point en Client Bridge. Dit access point beschikt over doorvoersnelheden tot wel 1300Mbps op de 5GHz en tot 450Mbps op de 2.4GHz. Het product is te configureren als access point, Client Bridge of WDS. De Client Bridge-modus maakt het mogelijk om meerdere apparaten die aangesloten zijn op het Gigabit Ethernet-poort op het draadloze netwerk te laten werken. Dit maakt toepassingen zoals het afdrukken vanaf draadloze laptops op tablets nog makkelijker. Meerdere access points kunnen geconfigureerd worden voor Fast Roaming bij gebruik van een RADIUS-Server.

Review video

In onderstaande video vindt u de review over dit product van Hardware.Info. Onlangs heeft de EnGenius ECB1750 al de Ultimate Award van Hardware.Info mogen ontvangen. Hiermee is dit access point een uniek, innovatief, mogelijk zelfs baanbrekend product, dat bovendien de ultieme keuze is in zijn klasse.

De ECB1750 is niet meer beschikbaar op onze webshop. Bekijk nu de nieuwste producten van EnGenius →

Bron: Hardware.Info