Alcadis ontvangt opnieuw Appreciation Award van EnGenius

Award Alcadis EnGenius Authorized Distributor

Alcadis is dit jaar opnieuw beloond met de Appreciation Award 2015. Met de Appreciation Award wordt Alcadis onderscheiden voor de prestaties en inzet van Alcadis bij het promoten van EnGenius binnen de Benelux.

In 2015 is het aantal EnGenius partners van Alcadis opnieuw toegenomen. Met name de business ECB/EAP indoor en ENH/ENS outdoor serie winnen dit jaar opnieuw sterk aan populariteit. Alcadis blijft haar partners technische support en ondersteuning bieden bij sales en marketing om Wi-Fi projecten met EnGenius te positioneren en succesvol af te ronden.

“Het afgelopen jaar zijn er weer veel succesvolle projecten afgerond dankzij de producten van EnGenius. Doordat EnGenius zich blijft ontwikkelen verwachten wij dat er dit jaar opnieuw vele Wi-Fi projecten worden ingevuld met de producten van EnGenius.” Zegt Frank van den Ham, Accountmanager EnGenius bij Alcadis.

Over EnGenius

EnGenius blijft zichzelf ontwikkelen door het aanbieden van nieuwe producten en technologieën. Dankzij het grote bereik en een hoge ontvangstgevoeligheid hebben de WLAN producten een groot marktaandeel verworven in het midden segment van het MKB en het hogere segment van de consumentenmarkt.