Loetje-'tIJ

Loetje restaurants voorzien van betrouwbare Wi-Fi verbinding met Ruckus

Wi-Fi Network Solutions heeft alle restaurantvestigingen van Loetje in 2015 voorzien van een nieuw Smart Wi-Fi netwerk. Loetje restaurants maken gebruik van een nieuw kassasysteem waarbij er een betrouwbare en stabiele verbinding noodzakelijk is. Dankzij de innovatieve producten van Ruckus en de professionele kennis van Wi-Fi Network Solutions zijn alle acht vestigingen nu voorzien van Wi-Fi.

Loetje ’t IJ in Amsterdam is één van deze restaurantvestigingen. Doordat de vorige netwerk infrastructuur het nieuwe kassasysteem niet kon ondersteunen, moest hiervoor een oplossing komen. Het nieuwe Ruckus Wi-Fi netwerk zorgt ervoor dat er een betrouwbare Wi-Fi verbinding kan worden geboden zodat al het personeel nu ongehinderd de bestelling van de klanten kan opnemen. Daarnaast biedt het de bezoekers de gelegenheid om gebruik te maken van het openbare gasten Wi-Fi netwerk tijdens hun bezoek aan Loetje.

Metingen

Om Loetje van het meest optimale Wi-Fi netwerk te kunnen voorzien heeft Wi-Fi Network Solutions voorafgaand diverse metingen uitgevoerd. Door middel van deze metingen kunnen zij de juiste producten en hoeveelheid access points bepalen. Aan de hand van deze metingen kan de meest geschikte inrichting van het netwerk worden bepaald.

Stabiele Wi-Fi verbinding

De Smart Wi-Fi producten van Ruckus bieden dankzij de gepatenteerde antenne technologie BeamFlex een sterke en stabiele Wi-Fi verbinding. Door middel van BeamFlex wordt het Wi-Fi signaal aangepast aan zijn omgeving en de locatie van de gebruiker. Deze technologie is geïntegreerd in alle access points van Ruckus waarmee zij in staat worden gesteld om automatisch met meest geschikte pad naar de gebruikers te vinden. Hiermee worden alle bezoekers van Loetje verzekerd van een stabiele Wi-Fi verbinding.

Om u een volledig beeld te geven van deze business case hebben is er video case van Loetje gepubliceerd. Hieronder kunt u deze case bekijken. Alle producten van Ruckus vind u in onze webshop.