Ruckus Wireless introduceert de ZoneFlex R310

ruckus-wireless-zoneflex-r310

Ruckus Wireless heeft de ZoneFlex R310 geïntroduceerd. Dit nieuwe 802.11ac indoor access point levert high-performance voor een betrouwbaar draadloos netwerk tegen de meest betaalbare prijs in zijn klasse op dit moment.

In tegenstelling tot andere 802.11ac draadloze oplossingen biedt de ZoneFlex R310 de gepatenteerde adaptive antenne technologie BeamFlex en verminderd hiermee de interferentie voor het leveren van een betrouwbare en consistente performance.

Voordelen ZoneFlex R310
De ZoneFlex R310 is geschikt voor het leveren van Wi-Fi netwerken binnen kleine- tot middelgrote omgevingen. De ZoneFlex R310 biedt hierbij de volgende voordelen:

  • De laagste prijs op dit moment in de Enterprise markt voor 802.11ac access points
  • Biedt hoge doorvoersnelheden tot wel 867 Mbps op de 5GHz band en kan 100 gelijktijdige gebruikers ondersteunen per access point
  • Heeft een eenvoudige installatie
  • Is geïntegreerd met BeamFlex en ChannelFly
  • Er kunnen Location Based Services worden toegevoegd zoals SPoT en SCI

Bekijk dit product in onze webshop voor meer informatie →

Uitbreiding Ruckus Unleashed
Het R310 model komt in de loop van Q1 ook beschikbaar in de Unleashed versie. De ZoneFlex R310 Unleashed biedt dezelfde functionaliteiten maar biedt de mogelijkheid om een netwerk te realiseren zonder controller. Binnen een draadloos Unleashed netwerk dient één access point als virtuele controller die de overige access points aanstuurt en beheert.

Naast de ZoneFlex R310 Unleashed komt in de loop van Q1 ook het eerste outdoor access point in de Unleashed versie beschikbaar. Het gaat hierbij om de Unleashed ZoneFlex T300.

Wilt u een volledige update van het portfolio van Ruckus Wireless? Bezoek dan de Ruckus Wireless Dog Day op 24 maart.