RUCKUS staat in de top vier van belangrijkste spelers op de WLAN- markt.

Het onderzoeksbureau, ABI Research, heeft RUCKUS verkozen als één van de topleveranciers op de LAN en WLAN-markt op het gebied van ‘Innovation’ en ‘Implementation’. Dankzij gepatenteerde technologieën, zoals BeamFlex en ChannelFly, én investeringen in Wi-Fi 7, IoT en AI is RUCKUS na 21+ jaar nog steeds in staat om de beste aanbieding op de markt aan te bieden. Ontdek hoe RUCKUS deze positie heeft bemachtigd.  

Het wereldwijde analistenteam van ABI Research voert aan de hand van statistieken en cijfers onderzoeken uit en publiceert rapporten. Aan de hand van de resultaten kunnen klanten een voorsprong behouden op de markt en hun concurrenten.

Voorloper op het gebied van AI

ABI Research prijst de inspanningen van RUCKUS in het integreren van AI- en IoT-support in hun producten. RUCKUS AI, voorheen RUCKUS Analytics, maakt gebruik van AI voor zowel netwerkoptimalisatie als het detecteren en oplossen van netwerkproblemen. Ook verbetert RUCKUS de throughput dankzij AI.  Wist u dat het nieuwe Wi-Fi 7 AP van RUCKUS, de R770, AI-gedreven is?

Naast de investeringen in AI, richt RUCKUS zich ook op andere innovaties, waaronder IoT en Wi-Fi 7. Dit stelt RUCKUS in staat om voortdurend unieke en moderne oplossingen aan te bieden aan klanten en hun bestaande producten te verbeteren. Zo sluit BeamFlex[1] naadloos aan op Wi-Fi 7 en is deze  gepatenteerde technologie beschikbaar op de 2.4-, 5- en 6 GHz-banden.  Dit is een uniek voordeel van RUCKUS.

AFC Service

ABI Research noemt in het bijzonder in hun rapport de nauwe samenwerking van RUCKUS met AFC Service Provider, Comsearch. Door deze relatie kan RUCKUS ongelicenseerde toegang tot de 6 GHz-band geven door shared spectrum te coördineren tussen alle gebruikers die actief zijn in de 6 GHz-band. Interesse in deze technologie? Stuur ons een mailtje naar sales@alcadis.nl voor de mogelijkheden.

De beste producten voor diverse situaties

De hardware en software van RUCKUS krijgt ook veel lof van ABI Research. Het alles-in-1 platform RUCKUS One (R1) bijvoorbeeld om zijn “hoge mate van flexibiliteit en gelijke ondersteuning voor zowel on-premise als cloud-native”. Unleashed wordt juist geroemd om gebruiksvriendelijkheid en snelle installatie. Voor iedere situatie is er een geschikte mogelijkheid. Hospitality, MDU, educatie, overheid, industrie, etc.

Success is achieved through collaboration

Het nieuwe partnerprogramma van RUCKUS, RUCKUS BIG DOGS, krijgt ook een eigen alinea in het rapport. Na een grote update in 2022 is RUCKUS nog beter in staat om hun 10.000+ partners wereldwijd te voorzien van aantrekkelijke prijzen, trainingen en industriespecfieke specialisaties. RUCKUS-partners in de Benelux stonden aan het roer van grote projecten, zoals het AZ-stadion, Van Der Valk en H20 eSports Arena.

[1]BeamFlex is een slimme antenne die de locatie van een gebruiker kan detecteren en daarop de signaalsterkte en het bereik kan aanpassen.

Oók RUCKUS-partner worden EN profiteren van al deze unieke voordelen? Het is heel eenvoudig!

Alcadis is al sinds jaar en dag de grootste RUCKUS-distributeur van de Benelux. Meld u snel aan als partner van Alcadis en dan gaan we samen aan de slag om u z.s.m. officiële partner van RUCKUS te maken. Kom met ons in contact via sales@alcadis.nl of 030 – 65 85 125 voor vragen of vrijblijvend advies.