Alle ZoneDirector gebruikers ontvangen korting op nieuwe(re) controllers, zoals de Virtual SmartZone

Ontwikkeling op het ZoneDirector-platform van RUCKUS eindigt in augustus. Een grote stap want het was lange tijd dé managed controller van het merk. Om de overgang naar nieuwe controllers zo eenvoudig mogelijk te maken introduceert RUCKUS een promo. Bent u in het bezit van een ZoneDirector? Dan ontvangt u nu korting op de SmartZone en RUCKUS Analytics?

Ga direct naar de actievoorwaarden →

ZoneDirector vs. SmartZone

Er zijn nog steeds veel klanten van RUCKUS die gebruik maken van de ZoneDirector voor hun wireless netwerk. Waarom is het verstandig om (nu) over te stappen op de SmartZone? Simpelweg gezegd: het upgraden naar moderne controllerplatforms van RUCKUS biedt een one-stop-shop oplossing voor al uw Wi-Fi-, bekabelde- en IoT-beheer – dat zijn tools die u niet wilt missen in de toekomst!

Key features SmartZone

  • Een upgradable, schaalbare, toekomstbestendige oplossing met support voor de laatste Wi-Fi-, bekabelde-, switch- en softwareoplossingen op de markt;
  • Verminderd administratieve overhead door automatisering van handmatige taken;
  • Geavanceerde beveilingstoepassingen en encryptietechnieken;
  • Realiseer een grotere netwerkuptime dankzij snelle MTTI (Mean Time To Identification);
  • Troubleshoot sneller dankzij automatische aanbevelingen van Optimized en Focused Analytics.

Wat is RUCKUS Analytics?

RUCKUS Analytics is een Cloudservice waarmee beheerders inzicht in de prestaties van hun netwerk krijgen en hun netwerk efficiënter kunnen managen. Zo is de software bijvoorbeeld in staat om actief netwerkproblemen op te sporen en automatisch suggesties te geven voor fixes. Analytics bevat ook een zelfvalidatietool waarmee u kunt meten of aanpassingen die u heeft gedaan werken. Wilt u sneller troubleshooten? Gebruik dan RUCKUS Analytics!

De actievoorwaarden

Wanneer u aangeeft dat u een ZoneDirector heeft ontvangt u korting op verschillende producten, waaronder de (Virtual) SmartZone en RUCKUS Analytics. Neem contact op met Alcadis voor meer informatie hierover. Om gebruik te maken van de promo moet u de volgende informatie inleveren:

  • Deal registratie
  • Serial number van de ZoneDirector die de klant in bezit heeft*

*Het aantal AP licenties dat u kunt kopen mag niet hoger zijn dan het aantal ZoneDirector AP licenties in uw huidige bezit.

Neem contact op met het Sales team van Alcadis voor de exacte kortingen via sales@alcadis.nl of 030 – 65 85 125. Zij kunnen u ook advies geven over het migreren van de ZoneDirector naar de SmartZone. Wist u bijvoorbeeld dat er speciale software beschikbaar is die de migratie van max. 150 AP’s (vrijwel) automatisch voor u kunt doen? Er zijn ook bundels beschikbaar voor grotere aantallen. Neem nu contact met ons op.