Al 15 jaar dé Ruckus Distributeur in de Benelux

In 2004 is Ruckus opgericht en sindsdien is Alcadis een trouwe Ruckus Distributeur. We zijn dan ook niet voor niets uitgegroeid tot de grootste distributeur in de Benelux. Onze gecertificeerde Nederlandstalige Ruckus-experts staan al 15 jaar klaar om partners te  ondersteunen met talloze  LAN en WLAN vraagstukken, van scholen tot stadions. Bent u al bekend met de krachtige en populaire netwerkproducten van Ruckus? Bekijk nú het huidige assortiment op onze webshop!

“Ruckus is dé high-performance oplossing voor uw WLAN-vraagstukken.”

Succesvolle projecten…

H20 eSports Arena

De H20 eSport Arena is de grootste in zijn soort in West-Europa. Voor eSport is een goede dataverbinding enorm belangrijk. In samenwerking met Alcadis is daarom de arena volledig voorzien van een high-density netwerk met de producten van Ruckus.

Villa Pardoes

Villa Pardoes is een vakantievilla voor gezinnen met een kind tussen 4 en 12 jaar dat een ernstig of levensbedreigend ziektebeeld heeft. Om hen de optimale ervaring te leveren op vakantie is een Wi-Fi netwerk aangelegd met Ruckus Unleashed.

Loetje Restaurants

Alle restaurantvestigingen van Loetje zijn voorzien van een nieuw Wi-Fi netwerk. De restaurants maken gebruik van een kassasysteem waarbij een betrouwbare verbinding noodzakelijk is. Dankzij Ruckus zijn alle acht vestigingen nu voorzien van Wi-Fi.

Assortiment van Ruckus

Ruckus voorziet op alle aspecten in de facilitatie van een sterke verbinding. Access points, switches, Wi-Fi controllers. De Ruckus Unleashed-productlijn is één van de meest gewilde op de markt.

Ruckus access points

Access points

Ruckus biedt een breed aanbod aan diverse indoor en outdoor access points. De kracht van de producten zit in de gepatenteerde antennetechnologie. Door deze technologie heeft u altijd een sterk signaal; waar u ook bent.

Ontdek de productlijn →

Ruckus switches

Switches

De ICX fixed-form factor switches van Ruckus garanderen uitstekende doorvoersnelheden, ook tijdens het uitvoeren van de meest zware netwerkactiviteiten.  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Ontdek de productlijn →

Ruckus ZoneDirector 1200

WLAN Controllers

Middels de Ruckus SmartZone en Ruckus ZoneDirector (ZD) kan een Wi-Fi netwerk vanuit één centrale locatie beheerd worden. Een netwerk beheren was nog nooit zo gemakkelijk!  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Bekijk op onze webshop →

Ruckus virtual SmartZone

Virtual SmartZone

Virtual SmartZone (vSZ) beschikt u over  een handige cloud-gebaseerde controller waarmee u tienduizenden access points kunt beheren en Wi-Fi aan honderdduizenden gebruikers kunt bieden.

Ontdek de productlijn →

Ruckus Cloud

Ruckus Cloud

Ruckus Cloud is hét managementplatform om uw Ruckus Access Points én ICX-Switches in te beheren. U kunt een onbeperkt aantal Wi-Fi netwerken beheren via één online beheertool.

Ontdek de productlijn →

Ruckus Analytics

Ruckus Analytics

Ruckus Analytics is een cloudservice voor netwerkintelligentie en servicegarantie. Aangedreven door machine learning (ML) en kunstmatige intelligentie (AI), helpt het u het meeste uit uw Ruckus-netwerk te halen

Ontdek de productlijn →

Gecertificeerd trainingscenter

Alcadis is gecertificeerd trainingscenter van Ruckus. We bieden partners de mogelijkheid om op maat gemaakte trainingen te volgen. Daarnaast organiseren we regelmatig webinars of seminars. Bekijk onze agenda voor meer informatie. U kunt contact opnemen met ons via sales@alcadis.nl of 030 – 65 85 125.

Neem contact met ons op!

Met meer dan 15 jaar ervaring snappen wij bij Alcadis écht hoe de producten en services van Ruckus in elkaar steken. Onze Nederlandstalige Ruckus experts vertellen u graag meer over de mogelijkheden van NFR-kits, Proof-of-concepts, het uitgebreide partnerprogramma en meer! Vul onderstaand contactformulier in en dan spreken we elkaar snel! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

    Bedrijfsnaam:*

    Naam:*

    E-mail:*

    Bericht:*