Geniet van eenvoudig beheer en optimale prestaties met EnGenius Fit

EnGenius streeft ernaar om aan de wensen van elke soort organisatie te voldoen en om aan de behoeften van MKB’s te kunnen voldoen, heeft EnGenius de productlijn EnGenius Fit geïntroduceerd. Deze recent nieuwe oplossing is veilig, eenvoudig in gebruik én wordt geleverd met zakelijke en betaalbare hardware die binnen enkele minuten geïnstalleerd kan worden. Benieuwd naar de producten van EnGenius Fit en de mogelijkheden van de FitController en FitXpress? Lees dan snel verder!

De keuze is reuze

De Fit-productlijn van EnGenius biedt een uitgebreide selectie aan access points, switches en beheeropties. De oplossing is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren, zonder dat de veiligheid en betrouwbaarheid van het netwerk in gevaar wordt gebracht. U kunt kiezen uit een enorm assortiment van ongeveer (…) access points, (…) switches en (…..). Om u te helpen met het maken van deze keuze, bieden we u verschillende opties van de producten. Kijk voor meer producten van EnGenius Fit op onze webshop (LINK).

FitXpress geeft u volledige controle

Met behulp van de Cloudgebaseerde mobiele app of het web portaal kunt u uw netwerk op elke locatie beheren. FitXpress registreert en configureert de ingestelde apparaten. Hierdoor kunt u afzonderlijke bedrijfs- en gastnetwerken creëren, de beschikbaarheid van het netwerk beperken en de tweefactorauthenticatie (2FA) inzetten. FitXpress garandeert een goede verbinding met uw gebruikers dankzij een stabiele Wi-Fi verbinding en ongeëvenaarde prestaties.

Plug-and-play netwerkbeheer met de FitController

De FitController geeft u, net zoals de FitXpress, volledige controle over uw netwerk dankzij plug-and-play hardware. Zoals de naam al zegt, is het apparaat in staat om zichzelf automatisch aan te sluiten. Met een paar klikken kunt u netwerkapparatuur registreren, configureren en toevoegen aan uw netwerk.

De FitController bevat ingebouwde netwerkbeheersoftware, zodat u gedetailleerde analyses kunt bekijken en eventuele problemen direct kunt oplossen. Bovendien kunt u een overzichtelijke lijst bekijken van de aangesloten apparaten en hun relevante informatie, zoals configuraties, SSID’s en radio settings.

Heeft u vragen over EnGenius Fit of wilt u met ons in gesprek gaan? Neem dan contact met ons op via sales@alcadis.nl of 030 – 65 85 125.

Wilt u op de hoogte blijven van het EnGenius nieuws? Meld u dan aan voor de merkupdate!