wifi-security-banner-alcadis-1

Op aanvraag beschikbaar: Wi-Fi Seminar

Wi-Fi is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het wordt overal toegepast, is veelzijdig en de rol van Wi-Fi zal in de toekomst alleen nog maar groter worden. Door de verschillende technieken die er zijn, biedt het vele mogelijkheden. Benieuwd naar hoe Wi-Fi precies werkt en welke mogelijkheden er allemaal zijn? Sinds 2019 is dit seminar op aanvraag beschikbaar! De genoemde datum aan de rechterzijde is dus geen verplichting. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijke data te bespreken.

Het Wi-Fi Seminar richt zich in het speciaal op resellers en installateurs die meer willen weten over Wi-Fi. Als u een aantal nieuwe medewerkers in dienst heeft, is dit seminar een ideale oplossing om hen meteen van de juiste kennis te voorzien. Tijdens het Wi-Fi Seminar behandelen we verschillende technieken van Wi-Fi en welke mogelijkheden deze bieden.

Het Wi-Fi seminar is op aanvraag beschikbaar. De genoemde datum aan de rechterzijde is dus geen verplichting. Bent u geïnteresseerd of op zoek naar meer informatie? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Inschrijven

Dit evenement is volgeboekt. U kunt nog wel een mail sturen naar marketing@alcadis.nl en wij zullen contact met u opnemen.