EnSky, de veelzijdige on-premise totaaloplossing van EnGenius

EnGenius biedt met de EnSky-serie een innovatieve en schaalbare totaaloplossing aan met een uitgebreid productportfolio, zo kan EnGenius voor elke netwerkuitdaging een geschikte oplossing bieden. Met de verschillende tools en technologieën wordt u in staat gesteld om managed Wi-Fi te integreren met een bestaande on-site netwerk of u kunt zelf een volledig aangepast netwerk opbouwen van begin tot eind.  Gebruikers kunnen op afstand toegang krijgen tot het platform om netwerken op een gecentraliseerde locatie via internet of een mobiele app te configureren, te bewaken en te beheren.

Ontdek meer over de features van EnGenius EnSky

Configuratie van uw apparaten

EnSky beschikt over flexibele installatie en beheeropties, dankzij ezMaster en de SkyKey. De ezMaster is het netwerk managementplatform voor de EnSky Serie. Deze software geeft u een centraal beheer van het netwerk. Daarbij biedt de ezMaster uitgebreide rapportages en analyses om de performance van uw netwerk te kunnen monitoren en beheren.

Groepsinstellingen voor meerdere WLAN-profielen
Het beheerplatform van EnSky Solution vraagt ​​gebruikers om configuratie en beheer voor de volgende parameters: SSID-gebaseerde WLAN-instellingen, mesh-instellingen en draadloze radio-instellingen.

Radiofrequentie Management Suite
EnSky biedt een groot aantal functies voor het instellen van RF-beheer om de prestaties van uw netwerk te optimaliseren. Functies omvatten onder andere snel roamen, whitelisting en blacklisting, bandbesturing en traffic shaping.

Captive Portal Customization
EnGenius EnSky biedt hotspot-service voor Wi-Fi toegang voor gasten met een captive portal-pagina. Het beheersysteem host een interne database om captive portal-profielen op te slaan.

Gedetailleerde realtime dashboards

Bekijk uw netwerk via uitgebreide dashboards. De netwerkgezondheidscontrole bewaakt alle belangrijke statusindicatoren en waarschuwt u voor abnormaal netwerkgedrag.

Topology view ezMaster

Topology View
Toont de relaties tussen uw apparaten, schakel poorten en AP-apparaatinformatie, verbonden klantnummer, IP-adres en draadloze bedieningskanalen.

Map View EnSky ezMaster

Map View
Voor outdoor of grootschalige implementaties kunnen gebruikers de AP-status controleren op de kaart. Meldingen kunnen worden geconfigureerd voor mogelijke problemen.

Plattegrond
EnSky is uitgerust met RSSI-simulatietools, zodat gebruikers een voorbeeld van AP-dekking kunnen bekijken en anticiperen op mogelijke blinde vlekken op hun geüploade plattegrond met vloerzicht.

Netwerkbeheer

Bekijk uw netwerk via een uitgebreid dashboard. De netwerkgezondheidscontrole bewaakt alle belangrijke statusindicatoren en waarschuwt u voor abnormaal netwerkgedrag.

Implementeer, groepeer en ken verschillende rechten toe
De producten uit de EnSky-serie kunnen eenvoudig beheerd worden via de ezMaster: een multi-tenantsysteem voor eenvoudig onderhoud en beheer van uw netwerken. Toegang op basis van gebruikersrechten voor flexibele apparaattoewijzing en multi-tenant administratie voor verschillende projecten.

Wi-Fi beschikbaarheid en planning
Wi-Fi-toegangscontrole, whitelisting en blacklisting opties worden geboden om toegang vanuit afzonderlijke groepen gebruikers toe te staan ​​of te beperken. Het inplannen is beschikbaar voor opnieuw opstarten, SSID-beschikbaarheid en firmware-upgrades.

Gebeurteniscontrole en melding: Gebruikers kunnen filters toepassen om de focus van hun beheerstrategieën aan te passen aan bijzonder zorgwekkende gebeurtenissen. Monitoring kan worden gekoppeld aan de e-mailserver van het systeem om beheerders van evenementen van belang via hun inbox op de hoogte te stellen.

Maak kennis met het EnSky productportfolio

EnGenius SkyKey

EnGenius EnSky SkyKey

De EnGenius SkyKey is de nieuwste toevoeging aan de EnGenius EnSky-serie. Hoewel dit apparaat kleiner is dan een gemiddelde smartphone, is de SkyKey uitermate krachtig uitgerust met ingebouwde ezMaster software. Doordat het daarnaast mogelijk is om de SkyKey toe te voegen aan de cloud, beschikken netwerkbeheerders één overzicht en de volledige controle over het beheerde netwerk naar keuze zonder opnieuw te hoeven inloggen.

EnSky EWS Switches
De EnSky Serie biedt diverse switches waarbij er modellen zijn met 8, 24 of 48 poorten. Elke EWS Switch kan functioneren als een draadloze netwerkcontroller. De EWS Switches leveren tot wel 30 watts per poort, afhankelijk van het type switch, om producten zoals access points, IP-camera’s en VoIP (Voice of IP) te voorzien van stroom en bieden ondersteuning aan PoE (Power-over-Ethernet).

Mocht het gebeuren dat de ezMaster uitvalt, vanwege bijvoorbeeld een stroomstoring, slaan de EWS Switches automatisch logboeken en statistieken van het netwerk op. Wanneer de ezMaster opnieuw verbonden is wordt deze informatie automatisch gesynchroniseerd naar de ezMaster. Zo gaan de gegevens van uw netwerk nooit verloren.

EWS2908P

8-poort GigE 55W PoE+ WLAN management/controller switch – beheert tot wel 20 AP’s

EWS5912FP

EWS5912FP

8-poort GigE 130W PoE+ WLAN management/controller switch – beheert tot wel 50 AP’s

EWS7928P

24-poort GigE 185W PoE+ WLAN management/controller switch – beheert tot wel 50 AP’s

EWS7928FP

24-poort GigE 370W PoE+ WLAN management/controller switch – beheert tot wel 50 AP’s

EWS1200-28TFP

24-poort GigE 410W PoE+ WLAN management/controller switch – beheert tot wel 50 AP’s

EWS7926EFP

24-poort GigE 410W PoE+ WLAN management/controller switch – beheert tot wel 50 AP’s

EWS7952P

48-poort GigE 410W PoE+ WLAN management/controller switch – beheert tot wel 50 AP’s

EWS7952FP

48-poort GigE 740W PoE+ WLAN management/controller switch – beheert tot wel 50 AP’s

EnSky EWS Access Points
De EnSky Serie biedt diverse indoor en outdoor EWS Access Points waarbij dit portfolio hoge en betrouwbare doorvoersnelheden levert. De access point kunnen geïntegreerd worden met de EWS Switches en ezMaster of u kan als standalone product inzetten. De outdoor modellen zijn voorzien van IP-68-behuizing om te beste performance te kunnen blijven bieden in de meest uitdagende weersomstandigheden.

Wanneer draadloze netwerken onder extreme omstandigheden komen te staan, zoals zware netwerkbelastingen, kunnen gebruikers een traag netwerk ervaren, zeker op de 2.4GHz band.  De EnSky EWS Access Points zijn voorzien van bandsteering wat ervoor zorgt dat dual-band apparaten verplaatst worden naar de 5GHz band zodat er minder verkeer is op de 2.4 GHz en hiermee hogere doorvoersnelheden kunnen worden geboden.

EWS377AP

802.11ax (WiFi 6) 4×4 Managed Indoor Wireless Access Point met doorvoersnelheden tot wel 3.548 Mbps.

EWS330AP

Dual-band 802.11ac Wave 2 indoor access point met doorvoersnelheden tot wel 1.3 Gbps – biedt ondersteuning aan MU-MIMO en TxBF.

EnGenius EWS357AP

EWS357AP

802.11ax  (Wi-Fi 6) 2×2 Managed Indoor Wireless Access Point met doorvoersnelheden tot wel 1.776 Mbps.

EWS360AP

EWS360AP

Dual-band 802.11ac indoor access point met doorvoersnelheden tot wel 1750 Mbps.

EWS385AP

EWS385AP 11ac Wave 2 Tri-band Managed Indoor Access Point levert extreme snelheden tot wel 2.2 Gbps.

EWS550AP

Indoor 802.11ac Wave 2 Wall Plate Access Point met 3 Gigabit poorten.

EWS660AP

Dual-band 802.11ac outdoor access point met doorvoersnelheden tot wel 1750 Mbps met 2 Gigabit poorten.

EWS850AP

Dual-band 802.11ax outdoor access point met doorvoersnelheden tot wel 1750 Mbps met 2 Gigabit ethernetpoorten.

EWS860AP

EWS860AP

Dual-band 802.11ac outdoor access point met doorvoersnelheden tot wel 1750 Mbps en band steering 802.3at/af.

EWS870AP

Dual-band 802.11ac outdoor access point met doorvoersnelheden tot wel 2533 Mbps en 2 gigabit PoE (802.3at/af) poorten.

Meer weten over de EnGenius EnSky-serie?

Vertel ons meer over de wensen en eisen van uw aankomende project en we voorzien u graag van een passend advies.