Teltonika lanceert een nieuwe RutOS app

Uw netwerk monitoren en beheren waar u ook bent… met de nieuwe RutOS app van Teltonika Networks is het mogelijk. Deze mobiele versie van het populaire besturingssysteem heeft verschillende, handige features die netwerkbeheer (weer) een stukje gemakkelijker maken voor de gebruiker.

Wat kunt u verwachten van de RutOS app?

Als alles goed is verbonden, ziet u direct na het openen van de app een compleet overzicht van uw netwerk. De volgende opties zijn één vingerklik van u verwijderd:

  1. Informatie over uw netwerk inzien. Denk aan de soort apparaten, status, uptime, RutOS firmware versie, CPU, RAM en Flash Memory-gebruik.
  2. De naam en het wachtwoord van een access point aanpassen.
  3. Download- en uploadsnelheden checken. U kunt verkeer ook volgen op een speciaal verkeerstabblad, waar de inkomende en uitgaande gegevens visueel worden weergegeven in diagrammen verdeeld over specifieke tijdsbestekken.
  4. Aangesloten netwerkapparaten rebooten of compleet uitschakelen.
  5. Firmware updates uitvoeren.

Hoe profiteer ik van deze features?

Dat is een flinke lijst! Teltonika adviseert om uitgebreidere acties uit te blijven voeren via de WebUI of het Teltonika RMS, maar het zal veel tijd besparen om voor elk klein dingetje alleen even op de telefoon te hoeven kijken.

U kunt de app downloaden via onderstaande link:

RutOS app downloaden →