Veilig, snel, gemakkelijk en prijsaantrekkelijk: de nieuwe RMS VPN Service van Teltonika

De Virtual Private Network (VPN) is geen nieuwe uitvinding, anno 2021. Tegenwoordig heeft iedere groep wel een ideale VPN voor zijn eigen situatie. Toch lanceert Teltonika zijn nieuwe RMS VPN Service. Wat brengt dit product to the table in deze zeer competitieve markt?

Veilig, snel en gemakkelijk

De afgelopen twee jaar is de populariteit van de VPN enorm gestegen. De groei in thuiswerkers, zag ook een flinke groei in de vraag naar het opzetten van een veilige thuisverbinding. Bijvoorbeeld om toegang te hebben tot interne bestanden. Een gehele uitdaging. Ieder netwerk en ieder apparaat is immers anders. Met de nieuwe service kunnen binnen enkele seconden versleutelde VPN-tunnels worden gemaakt voor veilige toegang tot meerdere endpoints. Op ieder protocol. Zonder configuraties te hoeven controleren of wijzigen. U heeft bij het gebruik van de nieuwe service van Teltonika veilig, snel en gemakkelijk een VPN-verbinding.

En prijsaantrekkelijk

De service maakt gebruik van de OpenVPN-software, één van de meest betrouwbare programma’s in de markt. Het is niettemin ook een van de meest lastig toepasbare. Door gebruik van de nieuwe VPN-service van Teltonika krijgt u de lusten van OpenVPN, maar niet de lasten van de software. RMS VPN is verder een on-demand service. U betaalt alleen wat u gebruikt. Naast veilig, snel en gemakkelijk is de service ook nog eens één van de meest prijsaantrekkelijke.

Hoe kan ik de RMS VPN Service instellen?

Teltonika heeft een handige video gemaakt, waarin uitgelegd wordt hoe u gemakkelijk de service in kan stellen.

 

Kijk voor meer informatie over de RMS VPN Service op de website van Teltonika. Het merk biedt ook een gratis demo aan van de service. Andere handige LTE producten van Teltonika vindt u in onze webshop.