Alle lopende Ruckus-acties voor u op een rij!

Ruckus Promo's 2020

Met enige regelmaat stelt Ruckus speciale acties beschikbaar om u te helpen omzet te genereren en deals te winnen. Op deze pagina hebben we voor u de belangrijkste lopende acties op een rijtje gezet. Wel zo makkelijk!

Ruckus Analytics Promo

Geldig t/m 30-9-2020 → Zolang de voorraad strekt!

De Ruckus Analytics Promo biedt nieuwe en bestaande SmartZone-klanten een gratis Ruckus Analytics trial van één jaar. Deze nieuwe
cloud service biedt uitgebreide netwerkinzichten door machine learning en artificial intelligence. Het versnelt het troubleshooten en helpt IT teams om de Service Level Agreement (SLA) te behalen.

Educatie Cloud Bundel

Geldig t/m 30-9-2020

Er zijn tot en met 30 september 2020 speciale prijzen beschikbaar voor de verkoop van geselecteerde Ruckus Cloud-producten voor verkoop aan klanten in het basis-, voortgezet en hoger onderwijs.

Unleashed Promo

Geldig t/m 31-12-2020

Schaf nu uw nieuwe Ruckus Unleashed Acces Point aan en profiteer van spectaculaire korting! De Unleashed promo is geldig t/m 31 december 2020 en helpt Ruckus Networking Solutions Providers in deze uitdagende tijden bij het positioneren van Unleashed in de markt en de verkoop te stimuleren bij uw bestaande en potentiële klanten voor kleine en middelgrote bedrijven (MKB).

Velocity Promo

Geldig t/m 31-12-2020

De Ruckus Velocity Promo zorgt voor een aantrekkelijke, concurrerende prijs op geselecteerde Ruckus ICX 7150-switches. Doordat de switches stackable en upgradeable zijn, is het geen probleem om klein te starten. Uw netwerk zal met uw organisatie meegroeien zonder desinvestering in de apparatuur.

IoT-bundel promo

Geldig t/m 31-12-2020 → zolang de voorraad strekt!

Ruckus heeft een unieke bundel van IoT-producten samengesteld, waarmee Solution Providers een testomgeving kunnen bouwen met CommScope IoT-producten.

Multi-Gigabit Promo

Geldig t/m 31-12-2020

Willen uw klanten meer performance en altijd verbonden zijn met mobiele apparaten? Dan zijn de producten van
Ruckus de perfecte oplossing. Met de draadloze en bekabelde multi-gigabit oplossingen van Ruckus beschikt u over multigigabit snelheden zonder onderbrekingen.

Ruckus Cloud Wi-Fi Promo

Geldig t/m 31-12-2020

Ruckus biedt speciale prijzen voor Ruckus Cloud Wi-Fi aan partners met expertise in de verkoop, implementatie en support van Ruckus Cloud Wi-Fi. Deze promo is exclusief beschikbaar voor Cloud Specialist Partners. Zorg dat u deze erkenning ook behaald en ontvang hoge kortingen op de licenties en de in aanmerking komende AP’s.

ZoneDirector Promo

Geldig t/m 31-12-2020

Hoeveel ZoneDirectors heeft u momenteel nog bij uw klanten draaien? Ruckus helpt u met deze promotie om die klanten het Cloud tijdperk in te loodsen! Tot het einde van het jaar ontvangt u hoge kortingen als u de ZoneDirector van uw klanten upgrade naar een Ruckus Cloud oplossing.

Educatie Promo

Geldig t/m 31-12-2020

Speciale kortingen beschikbaar voor de verkoop van geselecteerde Ruckus oplossingen aan klanten in het basis-, voortgezet- en hoger onderwijs.

Advies nodig over hoe u uw project voordelig én goed kunt inrichten met Ruckus?

Vertel ons meer over uw project en wij voorzien u graag van advies over de inrichting van het netwerk met de juiste producten én inkoopprijzen die voor u het voordeligst zijn.