Alle lopende Ruckus acties voor u op een rij!

Ruckus Promo's 2020

Met enige regelmaat stelt Ruckus speciale acties beschikbaar om u te helpen omzet te genereren en deals te winnen. Op deze pagina hebben we voor u de belangrijkste lopende acties op een rijtje gezet. Wel zo makkelijk!

Unleashed Promo

Geldig t/m 30-6-2021

Schaf nu uw nieuwe Ruckus Unleashed Acces Points aan en profiteer van spectaculaire korting! De Unleashed promo is geldig t/m 30-6-2021 en helpt Ruckus Networking Solutions Providers in deze uitdagende tijden bij het positioneren van Unleashed in de markt en de verkoop te stimuleren bij uw bestaande en potentiële klanten voor kleine en middelgrote bedrijven (MKB).

Educatie Promo

Geldig t/m 30-6-2021

Deze promo biedt speciale kortingen bij de verkoop van de Ruckus-oplossingen aan klanten in het basis-, voortgezet- en hoger onderwijs. Dit jaar met hogere korting, omdat een goed netwerk binnen het onderwijs nu belangrijker is dan ooit.

Xclaim Trade Up Promo

Geldig t/m 31-12-2021

U heeft het ongetwijfeld al wel meegekregen: op 25 juli 2021 stopt de Xclaim Cloud met werken. Na die datum kunt u géén gebruik meer maken van de Xclaim Cloud. Resellers die nog Xclaim Access Points gebruiken, komen in aanmerking voor interessante kortingen bij het upgraden naar de Ruckus Unleashed R320 en/of R550 (Wi-Fi 6!).

Cloud Promo

Geldig t/m 31-12-2021

Goed nieuws voor resellers die geïnteresseerd zijn in Ruckus Cloud: tot het einde van het jaar kunt u profiteren van aantrekkelijke kortingen op Wi-Fi 5 & Wi-Fi 6 Access Points en de bijbehorende Ruckus Cloud Management licenties.

Velocity Promo

Geldig t/m 30-4-2021

De Ruckus Velocity Promo zorgt voor een aantrekkelijke, concurrerende prijs op geselecteerde Ruckus ICX 7150-switches. Doordat de switches stackable en upgradeable zijn, is het geen probleem om klein te starten. Uw netwerk zal met uw organisatie meegroeien zonder desinvestering in de apparatuur.

Advies nodig over hoe u uw project voordelig én goed kunt inrichten met Ruckus?

Vertel ons meer over uw project en wij voorzien u graag van advies over de inrichting van het netwerk met de juiste producten én inkoopprijzen die voor u het voordeligst zijn.