Alle lopende Ruckus acties voor u op een rij!

Ruckus Promo's 2020

Met enige regelmaat stelt Ruckus speciale acties beschikbaar om u te helpen omzet te genereren en deals te winnen. Op deze pagina hebben we voor u de belangrijkste lopende acties op een rijtje gezet. Wel zo makkelijk!

Unleashed Promo

Geldig t/m 30-6-2021

Schaf nu uw nieuwe Ruckus Unleashed Acces Points aan en profiteer van spectaculaire korting! De Unleashed promo is geldig t/m 30-6-2021 en helpt Ruckus Networking Solutions Providers in deze uitdagende tijden bij het positioneren van Unleashed in de markt en de verkoop te stimuleren bij uw bestaande en potentiële klanten voor kleine en middelgrote bedrijven (MKB).

Velocity Promo

Geldig t/m 31-3-2021

De Ruckus Velocity Promo zorgt voor een aantrekkelijke, concurrerende prijs op geselecteerde Ruckus ICX 7150-switches. Doordat de switches stackable en upgradeable zijn, is het geen probleem om klein te starten. Uw netwerk zal met uw organisatie meegroeien zonder desinvestering in de apparatuur.

Educatie Promo

Geldig t/m 30-6-2021

Deze promo biedt speciale kortingen bij de verkoop van de Ruckus-oplossingen aan klanten in het basis-, voortgezet- en hoger onderwijs. Dit jaar met hogere korting, omdat een goed netwerk binnen het onderwijs nu belangrijker is dan ooit.

Cloud Bundel Promo

Geldig t/m 31-3-2021

Bij aanschaf van een bepaalde hoeveelheid switches en access points ontvangt u nu tijdelijk gratis 1-jarige Ruckus Cloud licenties voor de desbetreffende
producten.

Advies nodig over hoe u uw project voordelig én goed kunt inrichten met Ruckus?

Vertel ons meer over uw project en wij voorzien u graag van advies over de inrichting van het netwerk met de juiste producten én inkoopprijzen die voor u het voordeligst zijn.