Maak kennis met de LTE apparatuur van Teltonika Networks

Alcadis heeft een nieuw merk toegevoegd aan het portfolio: Teltonika Networks. Het portfolio van Teltonika Networks bestaat uit een breed scala aan 4G, 5G en LTE netwerkproducten die zijn ontworpen voor een betrouwbaar, veilig en snel (Private) LTE netwerk. Met de toevoeging van Teltonika versterkt Alcadis de LTE propositie en kunnen we hiermee onze partners een volledige end-to-end oplossing bieden.

Het portfolio van Teltonika Networks helpt bedrijven bij het bouwen van een solide IoT-, M2M-, GPS- of bedrijfsnetwerkinfrastructuur. Alle apparatuur is eenvoudig te managen met het Remote Management System (RMS), zelfs wanneer apparaten geen publiek IP-adres hebben.

Vraag naar robuuste 4G en 5G connectiviteit

Alcadis is al enkele jaren succesvol als distributeur van LTE infrastructuur in de Benelux. Er is een toenemende vraag ontstaan naar bedrijfskritische end-to-end oplossingen en robuuste 4G en 5G connectiviteit. Nu Alcadis benoemd is tot Value Added Distributeur van Teltonika kunnen wij een geschikte oplossing bieden om aan deze vraag te voldoen.

Totaaloplossing voor LTE

“Het ligt volledig in lijn met ons credo Confidence in Connectivity”, zegt Hans van Elsen, CTO van Alcadis B.V. in Houten. “We kunnen hiermee een totaaloplossing bieden als het gaat om Private LTE, maar het is ook een mooie uitbreiding op connectiviteit met publieke mobiele netwerken. De modems en routers van Teltonika zijn uitgerust met een verscheidenheid aan draadloze en bekabelde connectiviteitsopties en technologieën. Hierdoor zijn deze producten een essentieel hulpmiddel om mensen, machines en infrastructuur met elkaar te verbinden. Teltonika heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van producten voor industriële toepassingen, en dat is overal in terug te zien.”

De producten van Teltonika zijn gemakkelijk en snel te bestellen in onze webshop. De meeste producten zijn inmiddels uit voorraad leverbaar →